воскресенье, 27 марта 2016 г.

Виготовлення прапорів, друк на тканині. тел.360-40-52 Київ.

Виготовлення прапорів, друк на тканині. тел.360-40-52 Київ.





ПРАПОРИ


Виготовлення прапорів
друк на тканині
У наш час ПРАПОРИ є невід'ємним атрибутом корпоративного стилю або ж служать для висловлення приналежності до певної держави.
Існує кілька цільових призначень продукції прапора: прапор може бути державним, національним, торговим, військовим або корпоративним. Крім того, є сигнальні і розпізнавальні варіанти, а також спеціальні прапори для прикраси міст під час національних свят.
Якщо вам потрібен елемент корпоративної символіки для урочистих моментів, - прапор стане потрібним декоративним елементом, який буде брати участь у створенні святкової атмосфери. Наявність прапора України як символу державного суверенітету доцільно в офісах українських компаній, що представляють нашу країну на міжнародному ринку.
Ви можете бути впевнені в тому, щопрапори, виконані з атласу або габардину, шифону або штучного шовку, сатена або з вітростійкої сітки прикрасять будь-яку будівлю, торговий центр або стадіон.
Для друку прапорів застосовується метод сублимаційного друку, що дозволяє отримувати яскраве, повнокольорове, вологостійке зображення на штучних тканинах: поліестер, габардин, нейлон, креп-сатин, атлас, прапорна сітка.

Види виготовлення прапорів:


Односторонній прапор
При виготовленні односторонніх прапорів зображення наноситься тільки на лицьову сторону тканини. Зворотній бік - це дзеркальне відображення лицьової сторони прапора. Вона має менш насичені кольори. Чим щільніше тканина прапора, тим менш насичені кольори на зворотній стороні прапора, і навпаки.
Двосторонній прапор
Виготовлення двостороннього прапора можливо двома методами:

Варіант № 1
У процесі виготовлення двостороннього прапора тканина задруковується з двох сторін, що дає можливість отримати однакову насиченість кольорів з обох сторін. Однак, зображення зворотної сторони прапора дзеркальне по відношенню до лицьової сторони. Оскільки при виготовленні такого прапора тканина задруковується з обох сторін - вартість двостороннього прапора збільшується на 85% від вартості одностороннього.
Варіант № 2
Виготовляються два односторонніх прапора, які пізніше зшиваються разом. Якість зображення за насиченістю кольорів однакова з обох сторін. Між двома задрукованими полотнами вставляється спеціальне полотно, яке перешкоджає просвічуванню. Такий прапор в три рази важче звичайного і використовується тільки в приміщенні. Вартість такого прапора збільшується в три рази відносно вартості одностороннього прапора.

Комментариев нет:

Отправить комментарий